Site best viewed between ages 25 and 45.

Gratis met vrijwillige bijdrage

Pagina's voor de site.

Berichtdoor Beheerder » 05/05/09 06:36

Gratis met vrijwillige bijdrage

Het gebruik van de website en deelname aan activiteiten is vanaf nu in principe gratis. Registreren geeft meteen toegang tot bijna alle delen van de website en het recht om je aan te melden voor activiteiten.

Omdat er echter kosten worden gemaakt en het onderhoud en promoten van de site veel tijd kost, wordt het zeer gewaardeerd als je ons zou willen ondersteunen met een maandelijkse bijdrage.Wat voor bijdrage is redelijk?

Hoe bepaal je wat voor te doneren bedrag redelijk is? Hiervoor kan je bijvoorbeeld onderstaande criteria en overwegingen hanteren:

- Je kan vergelijken met andere websites, met andere abonnementen die je hebt voor telefonie en verzekeringen en dergelijke,
- je zou het idee van deze website fantastisch kunnen vinden, de sociale bijdrage die het levert aan de maatschappij,
- je kan het laten afhangen van wat je er zelf mee doet en wat je er aan hebt,
- je kan proberen in te schatten hoeveel tijd en kosten er gepaard gaan met het in de lucht houden en promoten van zo'n website,
- je kan filantropisch ingesteld zijn en ons als een goed doel beschouwen,
- je kan de hoogte van de bijdrage in het juiste perspectief zien en je realiseren dat een paar kopjes koffie of biertjes tijdens een activiteit al snel meer gaat kosten dan een redelijke maandelijkse bijdrage,
- etc, etc...

Voor alles geldt: vrijheid blijheid. Wij zijn blij met elke bijdrage, en jij bent vrij in de keuzes die jou goed dunken.

Hoe dan ook, wij danken je hartelijk voor je hulp!


Hoe je bijdrage te leveren

Dit kan je doen door in je profiel hiertoe toestemming te geven. Vul daarbij je naam, bankrekeningnummer en de hoogte van je maandelijkse bijdrage in, en dan zal elke maand een automatische incasso worden gedaan.

Afbeelding

Wil je de maandelijkse automatische afschrijving weer stopzetten, dan kan je dat eenvoudig doen door de toestemming weg te halen, en desgewenst je naam, rekeningnummer en het bedrag te verwijderen.


Geen incasso?

Wil je geen machtiging voor incasso afgeven, dan kan je ook besluiten zelf een bijdrage over te maken. Dit kan door het bedoelde bedrag over te maken op:

girorekening 7786900 ten name van Friendship Factory.

Vermeld daarbij graag je gebruikersnaam op de website, en de periode waarvoor het bedoeld is. Op die manier kunnen we je persoonlijk bedanken, en krijgen we een goede indruk van de reikwijdte van je bijdrage.
Avatar gebruiker
Beheerder
 
Berichten: 450
Woonplaats: Amsterdam