Site best viewed between ages 25 and 45.

Genieten!

Leuke, spannende, ontroerende, interessante, en ondoorgrondelijke verhalen, bijdragen, hersenspinsels, kunstuitingen en tekeningen van jullie.

Berichtdoor Lizzie6804 » 14/01/06 12:23

Toch heeft het wel wat.... Bij -1 de zon zien opkomen op het voetbalveld, locatie platteland. Na de rust opwarmen met jongste zoon (5) in de sportkantine met een kopje koffie en een ijskoude fristi 8) . Na de met 9-1 gewonnen wedstrijd van Nuenen F9 een glunderende oudste zoon (7), gelukkig alsof ze minstens de Europacup gewonnen hebben. Na afloop van elke wedstrijd mogen die kleine mannekes altijd nog penaltyschieten... En zoonlief... SCOORT! Wat is hij gelukkig!!

En wat is het fijn dat ik morgen uit kan slapen, en vanavond lekker met mijn vriendje op stap kan gaan omdat de kids ff een nachtje bij opa en oma gedropt kunnen worden. Ook dat is genieten...

Wat is het leven toch mooi....

Ik hoop dat jullie ook een fijn weekend hebben, geniet ervan!!

Liefs, Liesbet
Lizzie6804
 
Berichten: 214
Woonplaats: Nuenen/Eindhoven


Berichtdoor Audrey » 14/01/06 12:30

Hup Liesbet, :handklap:

Wat kan je van kleine dingen gelukkig worden hè? :D Ik heb vanmorgen ook al een heel stuk gefietst door de kou, met een stralende zon erbij. Ik kon toch echt niet in m'n bed blijven liggen... Blijven genieten!

Fijn weekend,
Audrey
Avatar gebruiker
Audrey
 
Berichten: 355
Woonplaats: Den Bosch


Berichtdoor Eriski » 14/01/06 16:04

Lizzie,
Genieten is het beste wat een mens kan overkomen. Vanochtend ben ik met mijn fietstassen vol met boodschappen een stuk omgefietst. Genietend van het water, zonnetje, hijskranen, nieuwbouw en een leuk gesprek onderweg. Het was zalig en zo simpel.
Ben blij dat het me weer overkomen is.
Erica
Laatst bijgewerkt door Eriski op 15/01/06 19:02, in het totaal 1 keer bewerkt
Eriski
 
Berichten: 331
Woonplaats: amsterdam


Berichtdoor Erik » 14/01/06 19:48

Nou Lizzie, kinderen heb ik niet. Maar blijkbaar hoeft dat ook niet om er toch van te kunnen genieten. Vanmiddag loop ik de suppermarkt uit met met boodschappen in een doos voor me in mijn handen. Naast me een vrouw met een knap volle boodschappenwagen en kind er in. Rijd de stoep af, kiepert om, mijn boodschappen op de grond, die van haar er bovenop en ik graai zo dat kind uit de lucht. Hij vond het nog leuk ook.

Het heeft maar vier tienden seconde geduurd, maar ik ben toch even een engeltje geweest. Leven is geweldig op zijn tijd.

Jullie ook nog een fijn weekend toegewenst.

Groet,


Erik.
Erik
 
Berichten: 749
Woonplaats: Rio de Janeiro