Site best viewed between ages 25 and 45.

3 okt: Gemaakt voor jou!

Ben je nieuw geregistreerd of lid dan kan je hier een berichtje achterlaten om je voor te stellen.

Berichtdoor Daan73 » 27/09/08 13:12

Hallo allemaal wederom! Helaas heb ik nog geen tijd vrijgemaakt voor 1 van jullie mooie activiteiten. Maar dat gaat wel degelijk gebeuren! In ieder geval wil ik jullie wel uitnodigen voor de opening van een expositie die ik als dichter samen met twee vrienden (dichter en schilder) organiseer , als onderdeel van de atelierroute in de Amsterdamse Baarsjes. Jullie zijn natuurlijk ook welkom op andere dagen. Zie hieronder!

Expositie Kunstexperiment Gemaaktvoorjou.nl: gedichten reageren op schilderijen

Amsterdam – Drie jonge kunstenaars: twee dichters en een schilder exposeren de hele maand oktober voor het eerst hun nieuwe kunstgedachte: Kunst GemaaktvoorJou.nl. Carsten Clarijs (schilder), Daan Stet en Niels Pols reageren tijdens de expositie op elkaars kunstwerken en maken gratis kunst voor jou. Gemaakt voor Jou doet mee aan de Open Atelier Route in de wijk De Baarsjes in Amsterdam op 10 & 11 oktober 2008 in de MLB Expositieruimte, Witte de Withstraat, 32a.


http://www.Gemaaktvoorjou.nl
Gemaakt voor Jou is een kunstexperiment. Het is een andere visie op kunst. De kunstenaars achter Gemaakt voor Jou streven naar mooie en pretentieloze kunst. Kunst die vooral een kort moment van bezinning en van nieuwe gedachtes stimuleert. De expositie in de MLB Expositieruimte toont een serie drieluiken van de kunstenaars achter Gemaakt voor jou. Ieder drieluik bestaat uit één schilderij geflankeerd door twee gedichten. Beide gedichten zijn interpretaties van het schilderij. Gemaakt voor jou draait om de interactie met de kijker. De kijker wordt tijdens de expositie uitgedaagd om op de drieluiken te reageren en zijn interpretatie van de kunstwerken te geven. Op www.gemaaktvoorjou.nl leggen de kunstenaars hun visie verder uit. Ook tonen ze er tijdens en na de expositie hun kunstwerken en de reacties op de kunstwerken.

Gratis kunst Gemaakt voor Jou
Op zaterdag 4 en zaterdag 25 oktober (12.u tot 17.uur) worden de bezoekers uitgedaagd om op hun beurt de kunstenaars te inspireren. Op basis van handreikingen van bezoekers zullen de kunstenaars ter plaatse nieuw werk maken. Als beloning voor deze inspiratie biedt Gemaakt voor jou deze kunstwerken gratis aan. Want kunst toegankelijk maken voor iedereen, dat is de uitdaging van schilder Carsten Clarijs en dichters Daan Stet en Niels Pols.

De rest van de maand Oktober is Gemaakt voor Jou ook aanwezig in de MLB Expositieruimte. Elke zaterdag is de expositieruimte geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en wordt de kunstinteractie met de bezoeker aangegaan.

Kunst Gemaakt voor Jou
in de MLB Expositieruimte (in de De Baarsjes)
Witte de Withstraat 32 A
1057 XZ Amsterdam

Opening op vrijdag 3 oktober om 17.30 uur
Zaterdag 4 oktober (12.u tot 17.uur): gratis kunst Gemaakt voor Jou
Zaterdag 11 oktober & zondag 12 oktober (12/17u): de Open Atelier Route
Zaterdag 18 oktober (12.u tot 17.uur): gratis kunst Gemaakt voor Jou
Zaterdag 25 oktober (12.u tot 17.uur): nader te bepalen
Avatar gebruiker
Daan73
 
Berichten: 5
Woonplaats: Amsterdam


Berichtdoor muisje » 27/09/08 14:27

Leuk idee Daan, en je bent er nog actief bij betrokken ook :lol: .

De Baarsjes is in opkomst, bijzonder om daar de open ateliertocht te gaan lopen. De laatste die ik op de site gezet had, dateerd van enige jaren geleden, en dat was Prinseneiland. Het contrast tussen Prinseneiland en de Baarsje is denk ik leuk te zien. Zaterdags kan ik niet, zal eventjes kijken of zondag een mooie optie, is het goed als ik hem dan als activiteit op de site zet, uiteindelijk is het jou item?

Vrijdag de 3de kan ik niet, maar denk dat ik gewoon eventjes binnen kom lopen de 4de.

Groetjes,

Yvonne
muisje
 
Berichten: 901
Woonplaats: Amsterdam


Berichtdoor Daan73 » 28/09/08 11:05

Hoi Yvonne,

Bedankt voor je enthousiaste reactie.. Voel je vrij om hier een activiteit van te maken en langs te komen. Hoe meer publiek hoe leuker natuurlijk!

Groetjes Daan :)
Avatar gebruiker
Daan73
 
Berichten: 5
Woonplaats: Amsterdam


Berichtdoor Ee » 28/09/08 12:43

Ha Daan,

Dat klinkt leuk, ik zal even met Yvonne afstemmen wanneer zij zaterdag gaat en anders zie je me vrijdagavond!

Succes met de voorbereidingen en tot einde van de week,
Edith
Avatar gebruiker
Ee
 
Berichten: 371
Woonplaats: Amsterdam