Site best viewed between ages 25 and 45.

Zo 24/09/2006 Borrel te.... DEN BOSCH!!!

De mix van vóór en dóór jou georganiseerde events. Wil je ergens aan deelnemen: laat hier een berichtje achter.

Berichtdoor Beheerder » 18/09/06 20:00

"FF komt naar je toe deze zomer", had de slogan kunnen zijn. De zomer is al weer bijna voorbij, maar FF daalt af naar het zuiden op zoek naar een hoogtepunt.

Zondag de 24e is er al een flinke groep FF-ers in Den Bosch aanwezig voor de <a href="http://www.friendshipfactory.nl/forum/viewtopic.php?t=2802" target="_blank">stadswandeling en vaartocht over de Binnendieze</a>. Ongetwijfeld zal er nadien verkoeling en verpozing gezocht worden in een lokaal café. Waarom zouden we dit niet combineren met en bombarderen tot borrel?

Iedereen is hierbij uitgenodigd vanaf 17:00 in café M'n Tante op de Korenbrugstraat 9. Nieuwelingen, oude bekenden, Boschenaars, en alle overigen. Kennismaken, bijkletsen, vertier zoeken op de zondag en willekeurige andere redenen.

Café M'n Tante is een modern ingericht maar gezellig café in het hartje van Den Bosch. Lees wat www.uitindenbosch.nl ervan zegt:

Op naar m’n Tante. Een bruin café met architectonisch signatuur van architect van de Wildenberg. Een lekkere en plezierige kroeg waar mensen elkaar veelvuldig ontmoeten. Mensen van alle soorten & maten: van dichter tot sporter. Deze willekeur leidt tot een soort van harmonie van karakters. M’n Tante omarmt haar gasten en zorgt voor een snelle, prettige bediening. Mooie wijnen! En die zelfgebakken appeltaart smaakt zeker naar meer. Ook hier staat de muziek op praatniveau. Het resultaat? Een apart kroegje waar iedereen zich al snel op zijn of haar gemak kan voelen.

Afbeelding

Ik zal de mensen van Spontaan Den Bosch uitnodigen en nog een mailing de deur uit doen. Des te gezelliger het kan worden.

Het kan echter best een rommelige borrel worden. Het is niet zeker dat ik erbij kan zijn. Het is niet zeker dat er FF-flyers liggen ter herkenning. Aan de FF-ers: laat het barpersoneel anders even weten dat jullie er zijn. En anderen: vraag het barpersoneel waar die FF-ers zitten. :D

En het zou best kunnen zijn dat de groep tegen 19:00 honger begint te krijgen en op zoek gaat naar een restaurantje. Komt daarom niet te laat om er zeker van te zijn dat je ons nog aantreft.

Hoe dan ook, het wordt gezellig. Het café en Den Bosch zijn beiden harstikke leuk, en wij ook. :lol: Komt dus allemaal goed.

Groeten,

Onno.
Avatar gebruiker
Beheerder
 
Berichten: 450
Woonplaats: Amsterdam


Berichtdoor Jabberwocky » 18/09/06 20:22

Nou, weet je, ik heb nog wel een stel flyers liggen. Ik ben dan toch in Den Bosch, dus ik kom wel even langs :)
Avatar gebruiker
Jabberwocky
 
Berichten: 3780
Woonplaats: Utrecht


Berichtdoor Onno » 18/09/06 22:55

:P _/-\o_
Avatar gebruiker
Onno
 
Berichten: 3943
Woonplaats: Amsterdam


Berichtdoor Jabberwocky » 24/09/06 23:05

Zo hee.... is dat even uitbuiken :D

De borrel van september was net als elke andere borrel , maar dan in Den Bosch. We waren toch wel met zo 20-25 mensen neergestreken bij M'n Tante aan de Korenbrugstraat, voeg daarbij nog 9 mensen van Spontaan Den Bosch die ons kwamen checken en toen was de Bossche kroeg wel voor meer dan de helft door ons gevuld. Was heel gezellig!
Dat uitbuiken kwam later bij eettent Pollevie. Dat was een merkwaardige tent. Maar wel grappig. Ober Willem doet er onder meer een kwartier over om de bestelling op te nemen, maakt tussendoor een deel van ons groepje uit voor mietjes wanneer die vanwege de regen naar binnen gaat en de extra porties frieten zijn 'helemaal voor ons, jochie". Willem was een gezellige clown! :D Het eten en de frieten waren prima, dus de fooi van 10% was prima op zijn plaats. ;)

Verder hebben we nog Peter, Wilbert, Ina, Marjolein en nog een stel van wie ik de namen even kwijt ben, leren kennen als gezellige mensen met wie het goed borrelen is. Hoop jullie weer snel eens te zien!

Jan
Avatar gebruiker
Jabberwocky
 
Berichten: 3780
Woonplaats: Utrecht


Berichtdoor Coentjo » 24/09/06 23:52

Uitbuiken bij Pollevie? Had je maar van die Bossche Bollen af moeten blijven Jan! :wink:

Veel verschillende nieuwe leuke mensen mogen ontmoeten (inclusief de mensen van Spontaan Den Bosch) die ik zeker nog een keer vaker tegen hoop te komen.

Pollevie was een prima tent. Geweldig de manier waarop Willem met iedereen omging. Van de regen heb ik weinig gemerkt maar ik ben dan ook een echte bikkel :) ..... en de zonwering die de regen tegenhield hielp natuurlijk ook wel een beetje.

Groetjes,
Coen
Avatar gebruiker
Coentjo
 
Berichten: 49
Woonplaats: Utrecht