Site best viewed between ages 25 and 45.

Theater voorsteling van RO Theater, Berthold Brecht: BAAL

Voorstellen voor events. Polsen of ergens belangstelling voor is. Discussiƫren over de invulling of datum van een event.

Welke datum en waar?

15-4 Rotterdam
1
50%
17-18/4 Den Haag
0
Geen stemmen
19-4 Almere
0
Geen stemmen
1-2/ 5 Amsterdam
1
50%
13-5 Utrecht
0
Geen stemmen
 
Totaal aantal stemmen : 2

Berichtdoor Erik » 12/04/08 10:49

In Baal dendert een jonge man door het leven. De jonge Baal feest, drinkt, geeft zich over aan zijn driften, houdt van mannen en van vrouwen, is dichter en anarchist. Hij rukt zich letterlijk los van de moraal van zijn tijd. In eerste instantie verzet de omgeving zich tegen het losbandige gedrag van de jonge dichter, maar uiteindelijk laat iedereen zich verleiden door de tomeloze energie, de veranderdrift en de anarchie van de held.

Uit ervaring weet ik dat Beppe Costa die o.a. de muziek verzorgt, een verrijking is voor elke voorstelling waar hij aan meewerkt. Hij heeft het vermogen door zijn muziek, of het nou dramatisch of confronterend is of juist helemaal niet, draaglijker te maken. Wat de meeste voorstellingen omtovert tot een waar festijn.

Ik opteer voor de voorstelling in Rotterdam op di 15-4-2008.

Andere dagen zijn, 17-18/4 Den Haag, 19/4 Almere, 1-2/5 in Amsterdam en 13-5 in Utrecht.

Wie heeft er zin?

Groet Erik.
Erik
 
Berichten: 749
Woonplaats: Rio de Janeiro


Berichtdoor muisje » 12/04/08 11:47

Een leuk stuk Erik, heb nog niet de recensies gelezen. Ik heb gestemd voor Amsterdam, maar ik kan eigenlijk alleen 1 mei van al deze data's :cry: . Wat kan een mens het druk hebben :wink:
muisje
 
Berichten: 901
Woonplaats: Amsterdam


Berichtdoor Erik » 13/04/08 11:55

Nou ja, je hebt in elk geval vijftig procent van de stemmen in de wacht gesleept,:bonk: maar naar democratische begrippen is dat GEEEEEN meerderheid. :cry: Wat ook weet tot het inzicht leidt dat het openen van een poll met zo veel opties de kans vergroot in de opositie te belanden. :nerd: Had ik eerder moeten bedenken! :roll:

Maar goed voor dit verzand in een essay over politiek en democratie: We hebben nog even de tijd. Ik kijk in elk geval tot dinsdag nog even aan hoeveel animo er is voor de voorstelling, en dan zien we wel verder. :wink:

Groet,

Erik.
Erik
 
Berichten: 749
Woonplaats: Rio de Janeiro


Berichtdoor muisje » 14/04/08 16:07

Om je het heel makkelijk te maken, komt er nog een dame bij 1 mei :lol: , het percentage stijgt. Helaas kan ik niet 2x stemmen :cry:

2x Amsterdam
1x Rotterdam

Ben benieuwd _/-\o_

Yvonne
muisje
 
Berichten: 901
Woonplaats: Amsterdam


Berichtdoor Erik » 15/04/08 15:45

Ik krijg er de kriebels van!!!!!!!!!!!!!

Zo veel kriebels dat ik vanavond lekker naar de theatervoorstelling ga in Rotterdam.

Maar dat sluit niet uit om ook nog naar de Amsterdamse voorstelling te gaan. Kunnen we lekker zien hoe het stuk evolueert. Dat zien we dan wel weer.

Ga er in elk gaval van genieten, en ik doe nog wel verslag van hoe het vandaag geweest is.

Groet,

Erik.
Erik
 
Berichten: 749
Woonplaats: Rio de Janeiro