Site best viewed between ages 25 and 45.

Better detail

Voorstellen voor events. Polsen of ergens belangstelling voor is. Discussiƫren over de invulling of datum van een event.

Berichtdoor Relic » 19/07/08 02:45

Hello friends,

Ik weet niet of dit onderwerp hier thuishoort, maar moet het ergens kwijt.
ik zie een hele hoop mensen zich aanmelden voor een gezellige bijeenkomst maar ik zie hier helemaal niets over leeftijdscatagorie, interesses en andere bijkomstigheden in de profiles. Ik weer dat dat helemaal niets uit moet maken maar het lokt de mensen denk ik iets meer als ze al iets meer weten over de organisatoren en deelnemers voordat ze zelf iets ondernemen. Ik ben persoonlijk al geruime tijd lid en zie elke keer nieuwe mensen zich aanmelden, waarna ik helemaal niets meer van ze verneem. Misschien is er ergens een digitale darkroom waar ze elkaar spreken, ik heb die nog niet gevonden :) Misschien zie ik het wel helemaal verkeerd maar het zijn steeds dezelfde mensen die in beeld komen (exibitionistisme is een goed ding :lol: ) en die moet je zeker hebben want die houden het gebeuren levend. ikzelf ben geneigd minder snel ergens heen te gaan als ik helemaal niets van de mensen weet. Kan aan mij liggen hoor 8) . Graag jullie reactie.

Groetjes
Relic
 
Berichten: 3
Woonplaats: Aalsmeer


Berichtdoor esther » 19/07/08 10:51

Hoi, als ik je verhaal lees; denk ik dat ik je begrijp. Ikzelf echter beleef het geheel anders. Oke, ik ben nu 6 jaar lid en ken een groot aantal mensen, maar ook ik kom steeds "nieuwe" mensen tegen.
Je ontneemt jezelf de kans om mensen te leren kennen als je niet bijvoorbeeld een keer bij de borrel of bij een andere activiteit komt.... Bijna altijd zit er daar wel iemand bij die je dan weer bij een volgende keer tegen gaat komen.

En dan je vraag over leeftijd, interesse enz
De meesten van ons zijn tussen de 35 en 45...
We hebben heel veeel intresses, zie de agenda!

Je zou natuurlijk een toppic kunnen starten waarin iedereen zich voor gaat stellen, maar mijn visie is dat dit het beste werkt als je elkaar ook "in het eggie" ziet.

Dus; ik denk: ga ervoor en geniet bij de FF!
Zoals het gaat op de site, is nu eenmaal de manier zoals we dit doen en ik hoop voor je dat deze manier ook "jouw" manier gaat worden!!!

Tot???

Gr Esther
Avatar gebruiker
esther
 
Berichten: 2176
Woonplaats: Vleuten


Berichtdoor Barbara-roos » 19/07/08 19:28

Hoi Erik,
Zoals je schrijft ben je al een tijd lid en volgt het forum.
Ben je al is op een activiteit geweest?
Het is namelijk zo dat je FF-ers hebt die veel op het forum schrijven, weinig komen, je hebt FF-ers die veel lezen, weinig komen, je hebt er die vaak komen, weinig schrijven, of vaak komen, weinig lezen,en zo zijn er nog een aantal variaties, je kunt dus eigenlijk niet persee zeggen dat alleen het forum volgen genoeg is :lol:
Ik zou zeggen: Trek de stoute schoenen aan, het maakt niet uit of je van punniken of van hardlopen houdt!!!!
Barbara
Avatar gebruiker
Barbara-roos
 
Berichten: 1661
Woonplaats: Haarlem


Berichtdoor Erykah » 20/07/08 10:40

Hoi,

Als ik je verhaal lees dan gaat dat over iets dat ik totaal niet herken!
Het gaat natuurlijk niet om wie er gelijk heeft, dit zijn gevoelsmatige dingen en dat ligt altijd lastiger.
Maar je vraagt om reacties dus zal ik je mijn kijk hierop uit de doeken doen.
Ben nu een jaartje bij FF en ken inmiddels wel de nodige mensen omdat ik redelijk actief ben en ik vind het nog steeds geweldig leuk.
Maar ik ben pas nog lid geworden van een andere groep (en niet omdat ik het bij FF niet meer leuk vond) en daar ben ik mee, zonder dat ik iemand kende, naar Parijs geweest.
Het maakt me niet uit of ik al iets van de mensen weet die er zijn, of ze interesse hebben in dezelfde dingen als ik.
En weet je waarom?
Mensen die lid worden van zo'n groep hebben allemaal de behoefte aan gesprekken, gezelligheid, aanspraak, onder het genot van een drankje of een activiteit. De een wat meer, de ander wat minder en dat is geen probleem. Kortom, ik weet dat als ik ergens kom waar ik niemand ken, ik altijd gesprekken en gezelligheid zal hebben. Dat is al een overeenkomst. Ik weet ook, omdat er geen selectiecriteria zijn, er niet alleen hogeropgeleiden zijn, IT'ers of gescheiden moeders ofzo. Het is een gemeleerd gezelschap en dat is prettig. Wel zijn we bijna allemaal single natuurlijk.
Iedereen wordt lid vanuit zijn eigen achtergrond maar die komt toch vaak op hetzelfe neer, in je directe omgeving heb je geen/ weinig mensen om deze activiteiten mee te ondernemen en die vind je hier.
Ik ben altijd weer nieuwsgierig naar de mensen die ik zal ontmoeten, de verhalen die ik te horen ga krijgen. En soms (of ook wel vaker) heb je gesprekken met mensen die je meer aanspreken als persoon dan anderen en die zoek je een volgende keer weer eerder op natuurlijk.
Zelf vind ik ook het meelezen op het forum wel iets zeggen over de sfeer in de groep en hoe mensen met elkaar omgaan en dan is het wel leuk om de personen waar je wat van gelezen hebt dat je opviel (om wat voor reden dan ook) in het echt tegen te komen.
Verder vraag ik me ook af of als je wel wat kunt lezen over de leden en hun interesses of je dat gaat onthouden allemaal, zou er helemaal gek van worden eerlijk gezegd (was jij nou die......)

Natuurlijk weet ik dat er mensen zijn die heel anders denken en voelen hierover. Die het best lastig vinden om ergens heen te gaan voor de eerste keer, dus wees gerust, je bent daar niet de enige in.
Maar als je niet komt ontzeg je je zelf een hoop plezier, gezelligheid en vertier, en dat is toch zonde?????
Hopelijk gaan we je ergens eens tegenkomen!

Succes,
Erica
Avatar gebruiker
Erykah
 
Berichten: 441
Woonplaats: Bussum