Site best viewed between ages 25 and 45.

Liesbet

Leuke, spannende, ontroerende, interessante, en ondoorgrondelijke verhalen, bijdragen, hersenspinsels, kunstuitingen en tekeningen van jullie.

Berichtdoor Gigi » 25/06/05 12:11

Voor tips over de beste muziek, de leukste radiozenders, de nieuwste bands, de hipste uitgaansgelegenheden, de cursus Bruce Springsteen voor beginners en meesterlijke humor moet je dagelijks op het weblog van Kluun zijn en niet bij mij.

Maar op Oerol trad Liesbet op, daar was Kluun niet en stond ik wel voor aan het podium in ‘De Rustende Jager’ helemaal uit mijn dak te gaan. Dus tegen mijn gewoonte in vandaag wel een muziektip van mij. En wat voor eentje!

Afbeelding

De band is genoemd naar de vijfentwintigjarige zangeres met een dijk van een stem. Iemand noemde haar ‘Anouk De Jong met invloeden van The Black Crows’, maar Liesbet is vooral Liesbet. Gelukkig maar!Ze is laaiend enthousiast, heeft een geweldige stem en een aanstekelijke schaterlach. Je sluit Liesbet in je hart zodra ze haar mond open doet, geloof me maar.

De band stond al in het voorprogramma van De Dijk, Bluesmasters, Arthur Ebeling, Allez Mama, Hammy van Hall, De Koffers, Ad Vanderveen, Vandattum, The Ana Popovic Band, Massada, Herman Brood’s Wild Romance, Saskia Laroo, Sita, Twarres en Ani diFranco, stond op het Bevrijdingsfestival en deed mee aan de Grote Prijs van Nederland in de Melkweg en dat ze binnenkort doorbreken kan dus niet missen. Op de website van Liesbet kun je de cd in mp3 formaat beluisteren en kopen. Misschien krijg je net als ik een gesigneerd exemplaar.

Nu kun je op Liesbet stemmen voor de maandfinale van de 3FM BuZz Award 2005. De uitslag wordt aanstaande zondag al bekend gemaakt, dus surf snel naar Ongekend Talent. Total Touch, Stuurbaard Bakkebaard, The Sheer, Voicst, Wealthy Beggar, Coparck en Bløf gingen Liesbet al voor bij de 3FM BuZz Award. Ga luisteren, klik en stem! En vraag al je vrienden en bekenden om ook te stemmen op Liesbet. Ze verdienen het!
Gigi
 
Berichten: 136
Woonplaats: Amsterdam