Site best viewed between ages 25 and 45.

Website vernieuwd

Hier vind je mededelingen en nieuws over FFFriends. En hier kan ook jij vertellen en vragen stellen over ons, de site, etc...

Berichtdoor Beheerder » 12/05/09 05:24

Website vernieuwd

Zoals jullie zien is de website veranderd. Hierbij een beknopt overzichtje:

FFFriends.nl

Je merkt het gelijk al als je naar www.friendshipfactory.nl gaat: je wordt doorgestuurd naar http://www.fffriends.nl. FFFriends zal de nieuwe naam zijn, in de betekenis van Friendship Factory Friends.

Verwarrend en lastig al die veranderingen? Geeft niet, je mag altijd als vanouds aan FF refereren, en ook met de naam Friendship Factory begrijpen we wat je bedoelt.


Layout

Het behoeft geen betoog: de look van de site is aangepast. Iets frisser, iets moderner, etc... Hopelijk bevalt het.


Functionaliteit

Een handig pull-down menu'tje bovenaan alle pagina's, onder de header, brengt je snel waar je wezen wilt.

En, de achterliggende software is vernieuwd. En dat geeft een aantal handige functies, te veel om allemaal op te noemen. Maar als voorbeeld: het is nu iets eenvoudiger om plaatjes in te voegen in je berichtje, en het is nu mogelijk naar meerdere personen een privé berichtje te sturen, etc, etc... Ik zou zeggen: klik en speel.


Gratis met vrijwillige bijdrage

FF wordt gratis? Ja, met een bescheiden nee.

Iedereen die zich met een geldig e-mailadres registreert krijgt meteen toegang tot vrijwel alle delen van de website. Gratis ende voor niks.

Een ieder wordt wel gestimuleerd om een automatische maandelijkse bijdrage te doen. Dit om de website in stand te kunnen houden. Hoe dat in zijn werk gaat lees je elders.


Regulars

Er is nog één plekje over waar alleen de ''regulars' kunnen komen. Regulars zijn bijvoorbeeld de mensen die al betalend lid waren. In het algemeen zijn het mensen die hier al wat langer vertoeven, die een 'gezicht' hebben, die we dus enigszins kennen en kunnen vertrouwen. Een soort stamgasten dus. In dat laatste stukje afgesloten van de website kan je dus iets meer privé dingen schrijven dan je normaal in het openbaar zou doen.


En verder

Niet alles is compleet momenteel. Maar wachten tot alles 100% gereed was zou wel 's wachten tot Sint Juttemis kunnen betekenen. Daarom deze vergevorderde, maar wellicht niet van alle pagina's en dingetjes voorziene versie, in de hoop hiermee een ieder te stimuleren tot nog meer gemotiveerd bezoek aan de site en de activiteiten.
Avatar gebruiker
Beheerder
 
Berichten: 450
Woonplaats: Amsterdam


Berichtdoor Beheerder » 27/05/09 04:05

Hieronder zal ik zo af en toe wat nieuwe veranderingen van de site vermelden:

- er is nu een pagina over FF in de media. Dit kan je vinden onder het menu-item Kennismaken.

- er is nu uitleg over de werking van het forum, en de zogenaamde BB codes die je in berichten kan gebruiken. Beiden te vinden onder het menu-item Informatie.
Avatar gebruiker
Beheerder
 
Berichten: 450
Woonplaats: Amsterdam


Berichtdoor Onno » 18/06/09 05:47

Mooi nieuw forum, maar nadeel is dat html nu geblokkeerd is ivm beveiligingsmaatregelen. En dat gebruikten we nu net om o.a. leuke dingen zoals filmpjes te plaatsen.

Vanaf nu kan je weer vrijelijk Youtube-filmpjes plaatsen. Andere trucjes komen later.

Doe als volgt:

Code: Selecteer alles
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kr2jlCyCJBI[/youtube]


En je krijgt:Oude berichtjes met youtube-filmpjes werken nu niet meteen. Die zouden gewijzigd moeten worden zodat ze deze nieuwe youtube BB-code gebruiken. Jullie kunnen je eigen berichtjes desgewenst aanpassen.
Avatar gebruiker
Onno
 
Berichten: 3943
Woonplaats: Amsterdam