Site best viewed between ages 25 and 45.

Hi!!!

Ben je nieuw geregistreerd of lid dan kan je hier een berichtje achterlaten om je voor te stellen.

Berichtdoor ariadne » 03/01/09 15:28

Een gelukkig, gezond en actief nieuw jaar allemaal en leuk dat ik deze club reeds in de eerste uren van 2009 heb mogen ontdekken. Het antwoord op mijn voornemen om het komende jaar meer te ondernemen en de daarmee rijzende vraag: 'maar met wie?' (als de bron van uitgaande vrienden om je heen aan het opdrogen is). Tegenwoordig krijg ik nog weinig vrienden zo ver om gezellig uit te gaan of andere leuke dingen te doen. Juist nu ik me af ging vragen of ik op mijn leeftijd en met die behoefte misschien aan een ernstige afwijking lijd, begreep ik na wat Googlewerk dat er velen met mij zijn. Kennelijk is dat het gevolg van het settlevirus dat heerst en op mijn leeftijd slaat die genadeloos om zich heen. Fijoeee! Ik ben dus volkomen normaal.

Ik ben een vrolijk meisje van 42, met een hoop fijne, maar gesettelde vrienden en heb mijn droombaan (die wel erg druk/zwaar is). Ik wil nog even volop van het leven genieten voordat ik met een stokje ga lopen. Achter de geraniums zitten kan dan altijd nog.
Ik houd van gezellig borrelen en huiselijke etentjes (heb bijv. al jaren een kookclub). Verder houd ik van dansen (70-, 80- en 90-jaren muziek) en ik ga graag naar een optreden van de New Cool Collective. Ik houd van muziek zoals rock (Coldplay, Metallica, Muse), pop en dance. Andere interesses: musea/kunst, lezen, reizen, computeren, fotografie en interieur.

Ik hoop hier leuke, gezellige en gelijkgestemde mensen tegen te komen. Hopelijk lukt het om op de nieuwjaarsborrel te komen. Wellicht tot ziens...
ariadne
 
Berichten: 4


Berichtdoor Onno » 03/01/09 16:24

Hoi Ariadne, zo te horen ben je hartstikke normaal!! :D Gewoon lekker uitgaan en leuke dingen doen. Je niks van de bankzitters aantrekken.

Tot ziens,

Onno.
Avatar gebruiker
Onno
 
Berichten: 3943
Woonplaats: Amsterdam


Berichtdoor odette » 03/01/09 16:33

Welkom hier bij de "normalen der mensheid"! Inkakken kan altijd nog, als en wanneer je daartoe fysiek grdwongen wordt over een jaar of honderd! :lol:
Avatar gebruiker
odette
 
Berichten: 83
Woonplaats: Utrecht


Berichtdoor johan1 » 04/01/09 12:17

Nou Ariadne, welkom enzo.

Vanmiddag een piepklein strandwandelingetje met hele grote bekers chocomel met rum om te beginnen?
johan1
 
Berichten: 383
Woonplaats: rotterdam


Berichtdoor ariadne » 04/01/09 14:40

Wat een gezellige berichten allemaal, voel me nu al thuis mensen. Hoorde ik daar een strandwandeling en een grote beker chocolademelk roepen? Ehmmmm, nah! Klinkt heel aanlokkelijk, maar wilde deze laatste dag van mijn vakantie toch echt de achterstallige klusjes thuis onderhanden gaan nemen. Chicken! :) Ik had mijn zinnen gezet op de Nieuwjaarsborrel, als mijn werk het toelaat... Hoop jullie dan te mogen begroeten. Veel plezier met uitwaaien vanmiddag.
ariadne
 
Berichten: 4