Site best viewed between ages 25 and 45.

In de media

Pagina's voor de site.

Berichtdoor Beheerder » 27/05/09 03:25

Hierbij een kort overzicht van een een aantal publicaties over FFFriends, ofwel Friendship Factory, en U4U, onze zuster-organisatie.

Noot: na het bekijken van een pagina van een artikel moet je weer met de 'terug'-knop van Internet Explorer terugkeren naar deze pagina!

Het eerste artikel stond verrassend genoeg in FEM, Financieel Economisch Magazine. Gelukkig gaat het niet over financiële zaken, maar over waar Friendsship Factory voor staat, namelijk het op een leuke, ontspannende wijze met elkaar in contact brengen van mensen.

Afbeelding Afbeelding


Hieronder staat een klein, gek stukkie in de NL30, het uitgaansblad van Utrecht. De vermelde prijs klopt niet meer, want tegenwoordig is het GRATIS met vrijwillige bijdrage, en niet alle borrels zijn in café De Zaak. Belangrijke waarschuwing en disclaimer: de bijgevoegde foto is niet representatief voor de meerderheid van de bezoekers van ons, die zijn veel knapper, en we drinken niet alleen maar koffie. Klikken op eigen risico:

Afbeelding


Wat nu volgt is een stukje in het Utrechts Nieuwsblad. De inhoud is wel leuk en kloppend, maar de titel komt een beetje lullig over. Afijn, leest:

Afbeelding


Als je zin hebt in veel lezen, dan is onderstaand stuk over singles interessant. Hierin komt de oprichter van Friendship Factory als 'deskundige' aan het woord, en wordt een deelnemer van de club geïnterviewd over haar leven als, destijds, single. Veel pagina's leesvoer, dus neem te tijd:

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Afbeelding Afbeelding Afbeelding


Dit kleine stukje uit de Viva gaat eigenlijk over http://www.u4u.nl, onze zuster website. Met stapvriendin wordt ook de mogelijkheid geboden om vriendschappelijke contacten te zoeken, in dit geval tussen vrouwen onderling. Vandaar de plaatsing in de Viva:

Afbeelding


En het laatste artikel, uit de krant BN De Stem, is wat uitgebreider en gaat ook over U4U. Geeft een goede indruk. Als je klikt opent ie de Acrobat Reader om een pdf bestand te tonen:

Afbeelding
Avatar gebruiker
Beheerder
 
Berichten: 450
Woonplaats: Amsterdam