Site best viewed between ages 25 and 45.

FFFriends - Gebruikersvoorwaarden

Door middel van je registratie kan je meedoen aan activiteiten, daartoe berichten plaatsen op de website, en meepraten bij de diverse andere discussies.

Meepraten op de site en meedoen aan activiteiten is in principe gratis. Het promoten en in de lucht houden van de site en alles wat daarmee gepaard gaat kost tijd en geld. Je kan ons daartoe steunen met een financiele bijdrage en zo je waardering laten blijken. Daartoe kan je in profiel je bankrekeningnummer en een bedrag invullen dat maandelijks zal worden afgeschreven. Alvast bedankt voor je steun!

In het forum gelden er een aantal huisregels. Het is niet toegestaan reclame te plaatsen of kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende en sexueel-georienteerde berichten. Kortom, het moet leuk blijven.

Je accepteert dat je zelf verantwoordelijk bent voor je acties, je communictie en contacten met anderen, je registratie, de gegevens die je verstrekt in je profiel en in berichten op de website, en je vindbaarheid via zoekmachines als Google. Je kan ons niet aansprakelijk stellen voor wat voor schade of gevolgen dan ook.

Om je te registreren moet je een voor jouw bereikbaar emailadres opgeven. Naar dit adres wordt een bevestigings-email gestuurd met een linkje dat je moet aanklikken om je account daadwerkelijk te activeren.


Terug naar loginscherm